Tack Karin Söderberg

Då har en lärorik, rolig och inspirerande kurshelg dragit förbi i stormfart med Karin Söderberg som även har vallhundens kennel.

De som fått plats med hund har ställt upp ideellt under året och framförallt inför och under SM i fårvallning.

Temat för helgen blev grunder- vad är en bra flank, vad är ett bra stopp- att vara konsekvent, träna på 1 sak taget och vara medveten om vad tränar jag på.

”Ta de lugnt” nogrann, även om uppgiften är att fålla in/dela –

om stopp och flanker inte funkar – varför låsa sig och göra en mindre bra fålla/delning på träning när jag faktiskt kan jobba igenom våra brister vid fållan med stängd grind eller jobba som om det vore en delning men fokus på stopp o flank.

Alla deltagare har verkligen bjudit på sig själva och de med hund och gett oss alla bra insikter, lärdomar och vi har sett hur ekipagen utvecklats framåt. Karin har förklarat på ett pedagogisk vis hur hon tänker och vi alla har fått utrymme att ställa våra frågor. En perfekt kurs att få en bra inblick i vad är vallning innebär och även för de mer erfarna att få fördjupad kunskap/förståelse.

Tusen tack Karin Söderberg för att du har tagit dig tiden att komma till oss igen. Du är en fin förebild. Vi alla ser framemot nästa gång!

Förutom lärdomar har det bjudits på mat och fika som har varit supergott. Stort tack Jennie Magnusson för kak och mat. Vilken service.

Gönäs ridhus var ett perfekt ställe så här vintertid att vara på. Lika stort tack till Bitte Haag för fantastisk fina får som vi hade förmånen att få träna på och ett stort tack till alla deltagare som gjort denna helg till en lärorik, rolig och avkopplade tillvaro.

Vid datorn //

Catrin Pettersson

Kommentarer inaktiverade för Tack Karin Söderberg

Filed under Uncategorized

Comments are closed.